top of page
  • Foto van schrijverJosine

Zo verbeter je je content voor LinkedIn telkens met 1%


Je hoeft niet telkens nieuwe content te creรซren,

je kunt oude content hergebruiken en daar iets in verbeteren.


Dit is wat je doet:


๐Ÿ‘‰ Ga naar je content bibliotheek - (ik gebruik nu nog een excel)


๐Ÿ‘‰ Kijk naar je TOP posts van de afgelopen 3 maanden


๐Ÿ‘‰ Stel jezelf de vraag: "Mis ik iets in deze post?"


๐Ÿ‘‰ Zo ja; zet het erbij.


๐Ÿ‘‰ Stel jezelf deze vraag: "Kan het beknopter?"


๐Ÿ‘‰ Zo ja: doe dat dan.


๐Ÿ‘‰ En dan... plan je post in.Je hebt niet altijd iets 'Nieuws' nodig.


Je hebt wel verbetering nodig.ย 

PS. Als je wil, kan ik je op 3 manieren helpen. #1. Ik heb een gratis 5-daagse LinkedIn content template met voorbeelden en motivatie, waarmee je meteen aan de slag kan. โžœ Okรฉ, laat maar eens zien, Josine. #2. Plan een PEPtalk in en we bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan doen. Ideaal voor kleine ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl.


#3. Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter Stuur me een e-mail.


ย 

Dank je wel wederom voor het lezen, topper!

Maak je week fantastisch! En ik zie jou graag volgende week weer. Josine ๐Ÿ’ƒ
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page