top of page

Wat mijn klanten zeggen

1517790966623.jpg

Nicole Pol

Josine is gewoon een super leuke, lieve powervrouw. Een Leidsvrouwe pur sang. Ze weet van aanpakken, is niet bang en gaat er gewoon voor. Ze herinnerde mij aan iets heel belangrijks tijdens onze 1-op-1 LinkedIn training die veel verder gaat dan 'wat moet je waar invullen'. Iets waar ik me in live gesprekken bewust van ben, maar typend achter de pc was vergeten.

Mijn energie en hoe die doorwerkt in social media posts. Van waaruit schrijf ik mijn berichten? Vanuit het oogpunt 'tijdwinst' creëer ik vaak content vooruit, in een format dat er top uitziet maar waar de spirit uit verdwenen is. Sinds ik die weer in mijn teksten verweef krijg ik hele gave reacties en veel meer.

Voor die herinnering en haar super positieve aanmoediging van mij als mens en coach ben ik Josine eeuwig dankbaar. 

https://www.linkedin.com/in/nicolepol/

sarah.jpg

Sarah van Dee

'Je moet op LinkedIn', zei iedereen tegen mij. Ja, daar had ik eigenlijk geen zin in. LinkedIn is toch supersaai? Maar door alle posts van Josine en haar nieuwsbrieven, werd ik toch wel heel nieuwsgierig.

En ach, een basistraining kon toch geen kwaad? Inmiddels ben ik twee trainingen en een seminar verder.

 

En oh boy, LinkedIn is juist superleuk! Josine brengt als geen ander de wereld van LinkedIn op een inspirerende en praktische manier aan de vrouw. Daarnaast is ze een sprankelend en inspirerend persoon. Dankzij haar start ik nu mijn dagen met LinkedIn en ik haal er met regelmaat opdrachten uit die passen in mijn doelgroep.

Dankjewel Josine!

https://www.linkedin.com/in/sarahvandee/

Saskia.jpg

Saskia Antwerpen

Beste Josine,

bij de start van mijn coachpraktijk in 2013 kreeg ik het advies: "Nu moet je eerst ondernemer worden en dan pas gaan coachen". Er kwam een website en ik deed wat aan acquisitie, maar ik had toen weinig tijd en de praktijk was leuk voor erbij. Een paar klanten had ik altijd wel, dat ondernemerschap moest nog maar even wachten.

 

In februari 2017 was het moment daar om body te geven aan mijn praktijk en hem daadwerkelijk op de kaart te zetten. In 28 jaar loondienst had ik echter niet geleerd hoe je klanten kunt werven, wat goede leads zijn en hoe je aan nieuwe contacten komt als je het rondje van je bestaande netwerk hebt gehad. Ik had het gevoel dat ik maar wat deed, ik wist niet waar ik moest beginnen met acquisitie en als ik eerlijk ben vond ik het ook helemaal niet leuk. En toen kwam jij op mijn pad.

 

Al bij onze kennismaking had je een paar rake opmerkingen en voelde ik een klik. We besloten om een half jaar te gaan samenwerken en dat is een prima keus gebleken. Het resultaat is dat ik heel duidelijk heb wat mijn doelgroep is, wat ik wel en niet wil, hoe ik mijn activiteiten als coach zichtbaar kan maken, hoe ik gebruik kan maken van LinkedIn, hoe ik een goede bijdrage kan leveren aan mijn BNI-groep en nog veel meer.

 

Wat nog veel belangrijker was is dat ik me door jou serieus genomen voelde, dat je mij over de drempel hielp bij het plaatsen van mijn eerste blog, dat ik met mijn twijfels bij jou terecht kon, dat je mij aanmoedigde als ik het even niet zag zitten, dat je mij ieder 2 weken naar mijn successen vroeg en dat je daar net zo enthousiast over werd als ik. Hierdoor heb ik nu sterk het gevoel alleen verder te kunnen.

 

Het ziet ernaar uit dat ik mijn beoogde aantal klanten ga halen dit jaar, ik schrijf blogs, voer met regelmaat netwerkgesprekken en heb er nog plezier in ook!

 

Heel erg bedankt, Josine, voor je kundige en persoonlijke begeleiding! En ik heb het al eerder gezegd: ik denk dat jij jezelf tekort doet als je je blijft profileren als trainer/facilitator van online zichtbaarheid, voor mij ben jij met al je ervaring een echte businesscoach! Saskia

ronald.jpg

Ronald Bonten

Afgelopen weken de online cursus LinkedIn bij Josine gevolgd. Goede cursus waarbij ik veel nieuwe dingen geleerd heb. Zeker een aanrader.

ttps://www.linkedin.com/in/ronaldbonten/

Angelique.jpg

Angelique Driessens

Josine maakt het voor iedereen op een heldere, gestructureerde manier mogelijk om ZELF het beste uit LinkedIn te halen. Waardevol en een absolute aanrader!

https://www.linkedin.com/in/angeliquedriessens/

Eline.jpg

Eline Dabekaussen

Josine, Lady LinkedIn,

Tja, dat LinkedIn wat moet ik daar nu mee? Hoe bereik ik via LinkedIn mijn doelgroep en wat moet ik in hemelsnaam posten? Dat waren vragen die pas bij me opkwamen, nadat jij mij al had verteld dat LinkedIn echt geen online cv is. Al helemaal niet voor een ondernemer.

LinkedIn, daar moest ik dus iets mee. Ik besloot me aan te melden voor je workshop en dus kwam ik begin dit jaar naar het Novotel om je training te volgen. Zoals alleen jij dat voor elkaar krijgt, was nog voor de workshop begon iedereen al met elkaar in gesprek over LinkedIn en wat wij deelnemers er vooral nog niet mee deden. Je stelde ons gerust, we zouden er zo naar gaan kijken.

 

Het online cv werd ter plekke onder jouw begeleiding aangepast. Of beter gezegd omgetoverd, omgetoverd tot een reclamezuil voor Eline Dabekaussen en Snapped fotografie.

Al snel werd mij duidelijk dat ik LinkedIn op een hele andere manier kon gaan inzetten. En daar werd het pas interessant.

 

Je leerde me dat ik een kalender kon maken en je leerde me bovendien te kijken naar welke post op welk moment interessant kon zijn. We zijn nu enkele maanden verder en verrek, ik begin dat LinkedIn nog best leuk te vinden. Ik krijg meer en meer ideeën voor posts en deze week heb ik zelfs een kalender voor mezelf ingevuld.

 

Ik ben ook niet meer zo mensenschuw online. Stuurt iemand een uitnodiging, dan bekijk ik eerst het profiel en na een acceptatie volgen er soms interessante gesprekken over fotografie of andere werkgerelateerde zaken.

 

Josine, hartelijk bedankt voor het delen van je kennis. Een ieder die meer wil weten van LinkedIn zal ik zeker aanbevelen naar jouw workshop te gaan. Voor mij is er namelijk maar één Lady LinkedIn.

https://www.linkedin.com/in/elinedabekaussen/

Els.jpg

Els Verheijen

Krachtig, energiek, betrokken, vriendelijk, behulpzaam en een SUPEREXPERT in het opzetten en onderhouden van krachtige LinkedIn profielen.

 

Josine, mijn LinkedInprofiel wordt steeds sterker dankzij jou fantastische adviezen en de ondersteuning die je daarbij levert. Ook ben ik heel blij met jou omdat je mij helpt bij het opzetten, vullen en opvolgen van mijn website.

 

Als ik met jou samenwerk word ik sowieso blij en help je mij om de marketing van mijn bedrijf up to date te houden. Ik beveel jou al overal aan in mijn netwerk. Veel succes.

ttps://www.linkedin.com/in/elsverheijen/

Roel.jpg

Roel Graven

Het is gelukt, twee vrouwen hebben mij stil gekregen. Ze hebben mij aan het denken gezet. Waarom doe ik wat ik doe? Wat geeft mij energie? Vragen die ik mijzelf niet eerder had gesteld, laat staan beantwoord.

 

Gabriela en Josine hebben het tijdens hun LinkedIn training voor mekaar gekregen. Aan de hand van 19 simpele maar zeer doordachte vragen helpen zij je te ontdekken wat jou werkelijk drijft. Je big WHY. Waarom doe je echt je wat je doet. Geen oppervlakkigheden, maar meteen diep tot op het bot. Verhelderend en confronterend, maar als je werkelijk weet wat jou drijft en daar ook naar handelt heb je de sleutel tot succes in handen.

 

Dank jullie Josine en Gabriela voor een goede en zinvolle training.

https://www.linkedin.com/in/roelgraven/

Rachel.jpg

Rachèl Kraanen

Ik heb Josine de afgelopen jaren leren kennen en kan haar omschrijven als een zeer aangenaam persoon om mee om te gaan.

Ze is een geweldig klankbord voor iedereen die vragen heeft of ondersteuning wenst op het gebied van social media en met name LinkedIn. Haar kennis en ervaring weet ze op een heel eenvoudige manier te verwoorden en met enkele handelingen ben je weer een heel eind verder in het oerwoud dat social media heet. Bedankt voor alle inzichten die ik heb opgedaan tijdens jouw trainingen.

https://www.linkedin.com/in/rkraanen/

Marleen.jpg

Marleen van Aken

Afgelopen vrijdag 2 november 2018 een cursus LinkedIn gevolgd bij Josine. Zelden in een redelijk korte tijd, zoveel geleerd. Door haar eigen ervaringen met je te delen, bereikt ze bij jou dat je je eigen doelgroep glashelder kunt visualiseren en kunt beschrijven. Dat helpt enorm om te komen tot je eigen authentieke LinkedIn-profiel. Bijzonder knap van Josine.

Daarnaast is ze een buitengewoon enthousiaste levendige persoon, die haar vertrouwen in de mogelijkheden van LinkedIn zo overbrengt, dat je meteen met LinkedIn aan de slag gaat. Met recht een "hands-on" cursus. Iedereen die meer wilt met LinkedIn, naar Josine toe, zou ik zeggen! Dank je wel Josine

https://www.linkedin.com/in/marleenvanaken/

Anne.jpg

Anne Rodenburg

Josine weet je op een enthousiasmerende en eenvoudige manier te stimuleren om grote stappen te maken in de professionaliteit van je LinkedIn profiel. Ze kent niet alleen goed de weg in het format van LinkedIn, maar weet ook helder aan te geven wat je wel en niet op je profiel zet en waarom! Een dagdeel met haar je profiel updaten levert zichtbaar resultaat!

https://www.linkedin.com/in/annerodenburg/

joerie.jpg

Joeri Blom

Josine van de Nobelen is een absolute Power Lady!!!! Als ware Linkedin specialiste is ze DE persoon om je verder te helpen op het gebied van Social media. Het creëren van een sexy LinkedIn profiel is 1 van de zaken wat haar onderscheid op het gebied van Social Media.

Als voormalig voorzitter van BNI Chapter Bourgogne Maastricht heeft zij aan onze leden en bezoekers laten zien waar Geven Loont voor staat, en iedere week een bevlogen vergadering geleid met humor en plezier.

Belangrijker nog is dat Josine zo iemand is die je graag om je heen hebt. Natuurlijk leider, succesvol, passie, helper, gedreven, aanbevelingen partner, energiek, bekwaam, punctueel, en betrouwbaar, zijn een aantal punten wat Josine zo bijzonder maakt.

Ik prijs me dan ook gelukkig dat ik Josine ken en samenwerk en een hoop leer van de expertise die ze heeft.

https://www.linkedin.com/in/joeriblom/

Diana.jpg

Diana van Bakel

Josine is een hele fijne en hartelijke samenwerkingspartner waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Niet geheel onbelangrijk: ze weet van wanten en vertaalt mijn hele bedrijfsbeleid naar vlotte taal binnen Social Media-land.

 

Sinds ik Josine heb leren kennen, heb ik niet meer het idee dat ik er alleen voor sta. Josine maakt het voor mij een stuk makkelijker om mijn bedrijf te presenteren aan mijn focus-groep en het levert nu al resultaat. Ik ben online zichtbaar en actief, ook al heb ik vakantie.

 

Ondernemers weten mij te vinden omdat ‘mijn posts’ en blogs duidelijk en regelmatig blijven verschijnen. Haar kritische vragen helpen mij om telkens een stap verder te komen binnen mijn focus-groep. Ze is altijd opgewekt en vrolijk en ze heeft een geweldig gevoel voor humor.

Naast het posten op Facebook en LinkedIn zijn ook mijn pagina’s op beide netwerken prima verzorgd. Mijn S.E.X.Y.* LinkedIn profiel levert altijd weer complimenten op.

Josine is een vrouw van haar woord, gemaakte afspraken worden altijd nagekomen!! Ik kan Josine van harte aanbevelen. Voor mij is zij een toevoeging aan mijn team.

https://www.linkedin.com/in/dianavanbakel/

Jacqueline Devens.jpg

Jacqueline Devens

Ik ontmoette Josine bij BNI Rosa in Born. Zij gaf in 2 termijn aan dat mijn profiel niet correspondeerde met datgene wat ik te bieden heb. Zij bood aan om hier met mij naar te kijken.

Ik waardeerde meteen ten zeerste haar directe wijze van feedback naar mij(n profiel) We gingen met elkaar in zee. En nu heb ik een prachtig S.E.X.Y.* LinkedIn profiel.

Josine, een super samenwerking en ik beveel je van harte aan bij anderen. Dank voor jou(w reactie en actie)!

 

Hartelijke groet, Jacqueline

https://www.linkedin.com/in/jacqueline-devens/

bottom of page