top of page
  • Foto van schrijverJosine

Wat er gebeurt als je meer beweegt

Think it - Do it 🙏❤️

Na mijn vakantie ben ik begonnen met bewegen.


Ik wilde dingen veranderen, wist niet hoe en dacht, ik begin hiermee:


extra veel bewegen.


Ik had een heel plan voor mezelf opgezet en dacht, dit hou ik nooit vol.


Ik ben 7 weken verder, en ik doe het nog steeds.


Stretchen 3x per week

Mountainbike 2x per week

Krachttraining 2x per week

Snel wandelen 5x per week

Dansen Mix 'n Move 1x per week

Actieve oefening voor het ontbijt: 5x per week


En Mediteren 3x per week


Daarnaast als het even kan,

stap ik op mijn gewone 7 versnellingen fiets en fiets ik naar mijn afspraak.Wat me dat brengt, vraag je je af?


Ik maak me minder druk.

Ik doorzie dingen sneller.

Ik voel me fitter en energiek.

Ik doe veel meer en werk harder.

Ik neem sneller de juiste beslissing.

Mijn lichaam verandert (langzaam)

Ik sta meer in en achter mezelf.

Ik heb meer (zelf)vertrouwen.

Ik voel me krachtig en sterk.

Ik straal - zei iemand.

Ik ben meer mij.


Moet jij dit nu ook doen?


Dat weet ik niet, dat is niet aan mij.


Ik wil je alleen meegeven dat je kunt wat je wil,

en dat je daarvoor gewoon met iets aan de slag dient te gaan.


Iets.


Wat is jouw verhaal?


Mail me!


Liefs, Josine 💃 

PS. Ik kan je op 3 manieren helpen.


#1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates. Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts. ➜ Yes, ik wil die 5-daagse LinkedIn Content Templates ontvangen.#2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl, heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt en nog nooit eerder een PEPtalk hebt gehad of klant bent geweest.#3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter. Stuur me een e-mail. 

Beweeg deze week één keer meer dan vorige week.


Let's do this!


tot volgende week.3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page