top of page
  • Foto van schrijverJosine

Voor als het een keer wat moeilijker is...Voor als het een keer allemaal niet gaat zoals je dat wil.

Voor als je vindt dat het allemaal iets beter mag gaan.

Daarvoor is deze blog.


Want over wat er allemaal is en met je gebeurt, daar heb je niet altijd invloed op.

Je hebt wel invloed erop, hoe jij ermee omgaat.

En daar heb ik vandaag 5 tips voor.


1. Moeilijke momenten gaan voorbij... altijd!

Daarom, doe het werk wat nodig is om uit moeilijke momenten en tijden te komen en zeur er verder niet over. Klagen helpt al helemaal niet. Schouders eronder en wie weet, wordt dit straks het beste wat je ooit is overkomen.


2. Ben je moe? RUST dan.

Je kunt niet altijd AAN staan. Je lijf geeft haarfijn aan wanneer je moe bent en wanneer je te ver gaat. Ik kan heel goed doorduwen in die zaken, heeft geen enkele zin weet ik nu. Ik ga gewoon in bad en vul zolang bij met warm water, als ik nodig acht.

Ontdek voor jezelf ook hoe jij kunt afschakelen en ontspannen en rusten. (dat is dan zonder snacks, koffie, alcohol enzo)3. Ook het leven heeft seizoenen.

Omarm alle seizoenen die in je leven voorbij komen en leer jezelf erop te vertrouwen dat er altijd betere tijden komen. Denk maar eens aan topsporters. Het ene seizoen presteren ze TOP en het andere seizoen minder. Dat is dan een seizoen om te trainen, rusten, herstellen.

Herstellen, bijkomen is goed en nodig. Daar krijg je nieuwe inspiratie en moed van. Ze zeggen toch wel eens dat je bij veel stress en drukte, je nog meer mag mediteren en wandelen. Ik daag je uit om dat eens te doen. Het lijkt tegendraads, het is de waarheid.


4. Blijf in contact met mensen en deel je shit.

Stop met alles alleen te doen en alleen te verwerken. Deel je gedoe met mensen, overleg eens, vraag voor hulp. Iedereen is bereid te helpen, men wil wel graag weten waarmee. Dus vraag het gewoon eens.


5. Het komt echt goed met je.

Je bent nu al zover. Je hebt al zoveel goeie dingen neergezet. Zoveel goeie dingen gedaan. Het komt goed met je. En misschien is het al goed met je, en zit jij nog in de 'niet goed' modus te draaien.

Dit is jouw pad, vertrouw erop dat het goed komt.


En dat is het ook hè. Er op vertrouwen dat het altijd goed komt. Je hebt superveel dingen onder controle, je bent slim en wijs en je bent krachtig genoeg om een fantastische toekomst voor jezelf te creëren en voor die lieve mensen om je heen.


Het komt goed, schatje!

Jij bent goed!


Liefs, Josine


PS. Hang je vast in je business? Zijn de coronamaatregelen voorbij, en zit jij gewoon niet lekker in je vel en krijg je daardoor ook niet je bedrijf en je zichtbaarheid op orde?

Het is zo herkenbaar.

En zo vervelend.

De hele tijd in overlevingsstand gestaan en nu het weer kan en mag, weet je je opeens niet meer te handhaven. Laten we daar samen iets aan gaan doen! Boek je eerste PEPtalk bij me in en laten we concreet de eerste stappen zetten.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page