top of page
  • Foto van schrijverJosine

Veranderen is spannend!

Ik vind dat megaspannend!Heel eerlijk, ik hou niet van bewust dingen veranderingen. Als iets totaal anders is dan dat het was, dan maak je mij niet blij. Ik doe wel blij. Ik ben het niet. Ik voel me ongemakkelijk. Ik vind het prettig als veranderen organisch gaat 😏. Dat het op mijn tempo gaat. Dat het verandert omdat ik vind dat het tijd is. Zodat het op mijn manier kan gaan. En ik het in de hand kan houden. Zo veranderen er dingen langzaam en zonder dat iemand het in de gaten heeft. Zo heb ik dat graag. Ik dacht dat nu weer zo te doen. Want ik ben al maanden bezig om mini-dingen aan te passen aan en in mijn bedrijf. De nieuwsbrief beetje aanpassen, de website omgooien, de manier van berichten, de foto's, mijn intenties, de naam van mijn bedrijf... Ik wou dat stilletjes doen 🙄. Want Nobel Analytics volstaat niet meer. De naam is niet afdoende meer. Ze heeft het goed gedaan. Me goed mijn weg gewezen, me uitgedaagd en me op paden laten komen, waarvan ik nooit gedacht had dat ik zou komen. 🙏 Ze heeft me een boek laten schrijven (Master je website), ze heeft me laten bloggen (waarmee ik zo weer een boek zou kunnen uitgeven), ze heeft me uit mijn comfortzone gedreven door te gaan netwerken (eerst live en daarna online), door voor groepen te staan, door me te verdiepen in LinkedIn. Ze was een succes. Ik ben haar heel erg dankbaar. Nu is het tijd om door te gaan. Onder mijn eigen naam. Vanaf morgen, 1 september 2021 🥳 ga ik verder onder de naam: josinevandenobelen.com. 🔮 Ga ik verder mijn comfortzone oprekken door internationaal te gaan, door een groep op LinkedIn de hosten, door nieuw online trainingen te geven, nog meer zichtbaarheid te creëren, en en en... nog veel meer. Dat zal vervolgens weer op mijn eigen ingetogen, organische manier gaan 😉. Dus hou me in de gaten als ook jij, dit najaar wil profiteren van fijne, enthousiaste webinars 👉 6 september is de eerste en online LinkedIn trainingen voor beginners, of voor gevorderde beginners, in het Nederlands, of in het Engels, voor introverte ondernemers, of voor Phd's of Postdocs. Of als jij een S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel wil laten creëren, omdat je het moeilijk vindt om goed over jezelf te schrijven. En als dat te snel voor je gaat, kun je ook als eerste een PEPtalk inplannen. Waarin we elkaar leren kennen, om daarna te bepalen wat we samen kunnen doen. Ik ontmoet je graag hier, op mijn nieuwe website josinevandenoben.com. See you soon! Rock your LinkedIn world 💃 Josine PS.1 6 september geef ik weer het eerste gratis webinar: LINKEDIN VOOR INTROVERTE ONDERNEMERS 2.0 - 7 zaken die je meteen wil doen om meer uit je S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel te halen. Meld je door te klikken op deze deze link. Je kunt ook kiezen voor 7, 13 of 16 september 😉. PS.2 Mocht je me nog willen vertellen wat JIJ wil leren over LinkedIn, mail dat dan naar mail@josinevandenobelen.com. Uit de inzendingen trek ik één naam bij wie ik feedback over het profiel ga geven. Pfff... is het toch nog een hele mail geworden. Hoe krijg ik het toch voor elkaar 😛. Take care! ❤️🙏

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page