top of page
  • Foto van schrijverJosine

Upgrade je LinkedIn strategie (en til je content naar een hoger niveau)

There's a way to do it better, find it🙏❤️


Kies één hoofddoel


Dit kan zijn om 5k volgers te bereiken of een omzet van $ 6k / maand te behalen of om in de komende 5 maanden van 10 kleinere naar 3 grote klanten te gaan. Wat het ook is, het is belangrijk om een doel voor ogen te hebben.


Nu je gedragAnalyseer je content


Als je al content post, dan weet je ook welke content, welk resultaat voortbrengt.


Nu de hamvraag: Welk resultaat sluit het meest aan bij je doel?


Breng je contentweek in kaart


Ik heb een eenvoudig maandag tot vrijdag-schema met een berichttype voor elke dag —> check die 5-daagse.


Wanneer mijn doelen veranderen, ruil ik een berichttype in voor een ander.


Bijvoorbeeld als ik meer klanten wil krijgen, ruil ik een verhaalpost in voor een verkooppost. Als ik meer volgers wil, ruil ik verkoopposts in voor brede educatieve posten.


De uitvoering


Wil je er echt voor gaan?


Ga er dan vol voor en ga er lang genoeg mee door om te zien of het werkt.

Als ik nieuwe klanten wil, kan het drie tot vijf weken duren om mensen op te warmen met verkoopberichten voordat de DM's binnenkomen.


Let op de signalen


Hoe belangrijk de uitvoering ook is, luisteren is dat ook.


Als ik zie dat de DM's die ik ontvang van het verkeerde type mensen zijn, pas ik mijn inhoud aan en maak ‘m specifieker. Door me beter te richten op mijn ideale klanten, kunnen ze me ook makkelijker vinden.


Onthoud, een strategie is net zoals het huwelijk.


Hou het flexibel en wendbaar.

Finetunen, uitvoeren, luisteren.

Herhaal.


Liefs,

Josine💃 


PS. Ik kan je nog meer helpen.


#1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates. Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts. ➜ Yes, ik wil die 5-daagse LinkedIn Content Templates ontvangen.#2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl, heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt en nog nooit eerder een PEPtalk hebt gehad of klant bent geweest.#3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter. Stuur me een e-mail.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page