top of page
  • Foto van schrijverJosine

Saaie reacties zijn killing voor je reputatie

Be scared and do it anyway 🙏❤️
Je herkent het vast wel,


Je ziet een toffe post en je reageert met: "Geweldige post, Josine"Ik leer je vandaag hoe je hier meer van kunt maken.In 3 heldere stappen 👇


Stap 1: Maak het langer


Bv.: “Geweldige post, Josine. Volgens mij heb ik dat nog nooit uitgeprobeerd 🤔”Stap 2: Geef reden tot een retour-reactie


Bv. “Geweldige post, Josine. Volgens mij heb ik dat nog nooit uitgeprobeerd 🤔”


Wat heeft je ertoe aangezet om te gaan ondernemen?Stap 3: Nu met wat pit


Bv.: “Geweldig Josine! Als ik dat had gedaan, zou mijn moeder me voor gek hebben verklaard (alweer).


Ps. Wat heeft jou ertoe aangezet om te gaan ondernemen?"
En zo doe je dat dan.

Een eenvoudige opmerking zo ombuigen dat het een gesprek op gang brengt en zowel de lezer als de auteur prikkelt, en zelfs, verrassend genoeg, relaties opbouwt.

Probeer het uit! En laat me weten wat het voor je doet. Liefs! Josine 💃


 

PS. Ik kan je op 3 manieren helpen.


#1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates. Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts. ➜ Yes, ik wil die 5-daagse LinkedIn Content Templates ontvangen.#2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl, heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt en nog nooit eerder een PEPtalk hebt gehad of klant bent geweest.#3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter. Stuur me een e-mail.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


Post: Blog2_Post
bottom of page