top of page
  • Foto van schrijverJosine

Ontdek De Mensgerichte Marketing


Een goed gesprek met iemand

Is dat marketing?

Al een tijdje werk ik aan een andere manier van online marketing voeren. Een meer mens-gerichte marketing. Meer met mijn hart ๐Ÿ’–. Meer vanuit energie. Minder "showing of". Meer echtheid. Minder nepperij. Meer mij. Minder $โ‚ฌยฃ sales gericht. Meer mens-gericht. Minder hoofd. Meer hart ๐Ÿ’–. En meer, veel meer gesprekken met mensen. Luisteren (blijft moeilijk hรจ?!). Kijken. Zien. En dat is best een dingetje. Of eigenlijk DING. ๐Ÿ”” Want hoe werkt dat? ๐Ÿ”” Welke regels zijn er? ๐Ÿ”” Waar kan ik me aan vasthouden? Steeds weer kom ik uit op dit. ๐ŸŽˆ Het werkt zoals ik wil dat het werkt. ๐ŸŽˆ De regels zijn de regels die ik erbij maak. ๐ŸŽˆ Hou je vast aan jezelf. Blijf bij jezelf. Steeds weer kom ik terug bij mezelf Met als begeleiding onderstaand dashboard. Ik noem het nu nog de route van de 7 P's. . Je weet wel, de mix van de marketing P's en dan voor ondernemers zoals jij & ik. Ondernemers die met het hart willen werken. Ook in hun marketing. Die willen voelen hoe het voor hun goed voelt. De naam is nog niet zo S.E.X.Y.* ๐Ÿ˜‰, het onderwerp zeker. Met die reden geef ik 7 en op 12 januari een open online sessie over mensgerichte marketing. Je kunt je via onderstaande link aanmelden voor รฉรฉn van de 2 momenten. Ik spreek je graag. ๐Ÿ‘‰ Inschrijven voor vrijdag 7 januari om 9:30 uur: klik hier ๐Ÿ‘‰ Inschrijven voor woensdag 12 januari om 14:30 uur: klik hier

Rock your online world ๐Ÿ’ƒ Josine PS. Hou je goed hรจ! โค๏ธ๐Ÿ™

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page