top of page

Kom uit je hoofd en ga in je hart🧡


Uit je hoofd > in je hart 🧡

En dat ook letterlijk, hè.

Uit je hoofd, uit het denken, dubben, piekeren. Uit het doen zoals het moet, zoals ze zeggen dat hoort. Terug naar je hart, terug naar datgene zoals je ooit begon. Toen je nog geen financiële doelen stelde, toen je nog aanvoelde wat en hoe je het wilde doen. Toen je hersens het nog niet hadden overgenomen. De druk is hoog. De druk om te scoren, om geld te verdienen, om je kop niet te verliezen. De pandemie doet gekke dingen met ons. Komt daar nog een familie of ander levensevent bij, hoe groot of klein dan ook, dan is het al gauw toooo much. Je online marketing leidt hieronder. Hard. En je denkt dat het wel kan. Je denkt dat niemand het merkt. Dat niemand het aan je posts of foto's ziet... Jij merkt het wel. Het aantal nieuwe volgers neemt af. Je likes zakken. Comments kun je helemaal vergeten. Mensen voelen dat. Mensen merken dat. Holistische Marketing? Rondzwevende energieën? Alles in het leven doet mee. Ook bij marketing. Daarom deze open online sessies over mensgerichte marketing. Je kunt je via onderstaande link aanmelden voor één van de 2 momenten. 👉Inschrijven voor vrijdag 7 januari om 9:30 uur: klik hier 👉 Inschrijven voor woensdag 12 januari om 14:30 uur: klik hier En ja, deze sessie is zeker voor mensen die denken: 📌Ik kan geen nieuwe groeistrategieën meer zien, ik wil me gewoon focussen op mijn bedrijf. 📌Ik zoek geen nieuw platform waarop ik me op moet profileren. 📌Ik wil geen miljoenen verdienen, ik wil gewoon leuke klanten, mensen die bij me passen. 📌Ik wil liever werken met menselijke doelen in plaats van weer over geld bezig zijn. 📌Ik ben het zat om over algoritmes te horen en lezen, kan ik gewoon iets posten waar ik me goed over voel. 📌 Ik wil gewoon gesprekken met mensen voeren en niet meteen pitchen voor verkoop. Ontdek met mij wat mensgerichte marketing voor jou kan doen en hoe jij kan stromen van frustratie naar inspiratie. Rock your online world 💃 Josine PS. Geen zin in een online sessie met anderen? Je kunt ook altijd een online PEPtalk bij me inplannen. Bespreken we jouw wensen gewoon 1 op 1. Dit is wat waar we het allemaal over kunnen hebben: check wat ik allemaal te bieden heb. Fijne Kerstdagen hè! ❤️🙏

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page