top of page
  • Foto van schrijverJosine

Jij wijst, ik schrijf!


🎧 Deze blog is ook opgenomen: dit is de link naar het geluidsbestand. 🎧.

Het duurt 8:27 min.👇

Herken je dit? Opeens denk je eraan, je hebt een geweldig idee in je hoofd voor een post op LinkedIn of andere social media? En nou ja, het is gewoon goed, het past en ja, je ziet het helemaal voor je.


Alleen, je hebt nu geen tijd.


Je gaat het later doen.


En dat later wordt 2, 3 dagen later en ook dan red je het weer niet, word je ingehaald door je werkzaamheden en een week later heb je het bericht nog steeds niet geplaatst.


Pff... gewoon niet fijn.


Kan dat anders?


Ja, dan kan zeker anders!


Daarom geef ik je nu 5 redenen waarom je je posts, je content, berichten door mij of door iemand anders wilt laten verzorgen. Er zitten gewoon hele praktische redenen bij en die zou je natuurlijk ook voor je eigen bedrijf kunnen gebruiken😉.Reden 1: ik lever... altijd!

Met mij maak je een afspraak over het aantal berichten, de foto‘s, je geeft aan wat je in je berichten wil. En als je daar geen idee over hebt, dan bedenk ik het. Ik ga op jouw stoel zitten, ik schrijf, bedenk onderwerpen en zoek passende foto’s.


Daarbij, als ik niet lever, geef je mij op m‘n donder - en niet jezelf.


Daarnaast weet ik wanneer je het beste kunt posten en plan ik het voor je in.Daar is meteen Reden 2: ik werk vooruit.

Je zit nooit meer om berichten verlegen. Ik werk meestal 1 maand vooruit en bij wens kan ik ook langer vooruit werken. Aan het einde van de maand krijg je een overzicht van berichten, die je van feedback kunt voorzien.


En dan plan ik ze in.


Reden 3: geen onzekerheden meer met mij.

Je hebt wel eens dat je een bericht plaatst waar je ontzettend op hebt zitten zwoegen en dan is er niemand die erop reageert of het zelfs een duimpje geeft. Boh, dan zakt de moed je wel in de schoenen.


Niet als je het mij laat doen.


Ervaring wijst uit dat wanneer ik je berichten maak en inplan, jij zelf veel minder op social media aanwezig bent. Fijn! Je vecht iets minder met je ego en ik weet zeker dat jij je tijd aan betere dingen kunt besteden ;-).Tussendoor heb ik even een vraag voor je: Als je zelf een post plaatst, bekijk je dan de aantallen likes en comments? Zet je deze vervolgens ook in een excelsheet? En in een grafiek?Daarom Reden 4: ik hou aantallen bij en analyseer.


Ik doe dat voor jou.

Wat ik ook doe, is de berichten die goed scoren, verbeteren. Want schijnbaar zijn dat de berichten die jouw netwerk kan waarderen, dus daar willen ze meer van. En die maak ik dan.En reden 5: ik ga door waar anderen stoppen.

Buiten dat ik nog voor #hashtags zorg, weet op welk platform je bv wel/ geen link in je bericht wilt zetten, doe ik meer.


Ik kan mensen uitnodigen voor jouw eigen LinkedInpagina en/ of voor je bedrijfspagina, ik hou de reacties voor je in de gaten en je kunt met me sparren inzake nieuwe ideeën voor content voor de mensen die je wil bereiken.


Ik kan ook nieuwsbrieven maken en/ of blogs. We kunnen het samen doen of ik neem het helemaal van je over, waarbij jij altijd de eindcontrole hebt. Zoals jij het ‘t fijnste vindt.💪Mocht ik je interesse gewekt hebben, let me know.


Bel, app, mail me en plannen een afspraak in en overleggen hoe dit voor jou en jouw bedrijf kan werken.


Tot binnenkort dan?Rock your world! 💃 Go out & shine!


JosinePS. wil je anderen dingen doen om je zichtbaarheid te vergroten en geen idee hoe je dat zou kunnen aanpakken? Laten we sparren tijdens je PEPtalk.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page