top of page
  • Foto van schrijverJosine

ik heb een clubske opgericht 🎶
voor mensen met een S.E.X.Y.* gezicht

Gij hoort erbij, gij hoort erbij 😍😍. Haha, zing zeker met me mee. Want dat clubske, dat bestaat echt. Misschien heb je het al ontdekt? Misschien hoor je er al bij? En misschien denk, waar is die gekke dame nu mee bezig. Awel, ik heb een clubske opgericht. Op LinkedIn. Een clubske voor al die lieve, stoere, coole, energieke, optimistische, positieve, krachtige vrouwelijke, introverte ondernemers. Die iets willen neerzetten op deze wereld. Die iets te vertellen hebben. Waar de ideeën aan de binnenkant aan het borrelen zijn, als die van een Prosecco in een fles die op het punt staat van opengaan. De bubbels kunnen nog maar één kant uit. Ze moeten er gewoon uit. En dan komt daar die MAAR. Maar ik weet niet wat. Ik weet niet hoe. Ik weet eigenlijk niet wat ik wil vertellen. Tot, ik ben het kwijt... En dat mijn lief, dat is zo vreselijk jammer. Dus gaan we ermee aan de slag. In onze eigen club. Online. Samen. Op LinkedIn. Over een S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel 💃. Kom je erbij? Klik hier en voeg jezelf toe. Rock your LinkedIn world 💃 Josine PS. En nog meer NEWS! In het najaar geef ik weer live online webinars, trainingen en workshops over LinkedIn. In het Nederlands en ook in het Engels! Het wordt een heel pakket en ik heb er verschrikkelijk veel zin in! Want het borrelt vanbinnen hier << Test Je voornaam >> en ik wil zo graag dat je met me mee borrelt en bubbelt 🍾 en knalt! Kun je nu toch niet wachten en wil je nu, deze zomer al aan de slag met jouw S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel? Begin dan gewoon nu, en profiteer van dat zachte zomerse briesje, uh prijsje. Ga hier naar het aanbod. Maak je zomer fijn! ❤️🙏

25 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page