top of page
  • Foto van schrijverJosine

Het ontdekken van mijn eigen persoonlijke kracht


🎧 Deze blog is ook opgenomen: dit is de link naar het geluidsbestand 🎧. (duurt 7:29 min.)


Wat is dat, wat jou steeds voortstuwt?

Wat is dat, waardoor je steeds weer doorgaat?

Heb jij hier een antwoord op lieve lezer? Weet jij exact wat jou drijft? En ho stop! Ik zoek het antwoord waarbij je aan de binnenkant van jezelf voelt, FUCK JA, DAT IS HET! Niets minder dan dat! Sinds ik ondernemer ben, is dit een vraag die steeds belangrijker voor me is. Of ja, niet de vraag, wel het antwoord. Mijn antwoord. Waarom doe ik wat ik doe? Wat haal ik daar uit? Wat is dat specifieke deel waar ik nu echt energie van krijg? Inmiddels weet ik het! Vorige week heb ik het tijdens een training toegelaten en vervolgens hardop uitgesproken. Het was trouwens geen training waarbij je dit leert. Ik was bij een training van BNI - een aanbevelingen netwerk - en tijdens die training leer je om nieuwe groepen voor BNI op te zetten. En één van de voorbereidingen was, om te vertellen wat je passie is. En omdat ik het nog steeds niet echt wist en de vraag me daardoor irriteerde, had ik me niet goed voorbereid... doch maalde het wel steeds door mijn hoofd... Misschien herken je dit gedrag... 😄 Toen dit item op de agenda naar voren kwam, maakten mijn hersenen overuren. Er was ruimte om te vertellen over je passie, het moest niet. Ik voelde de druk toenemen. Niemand zei dat ik dit moest doen. Vanbinnen ging het als een razende tekeer, ik voelde mijn hart bonken, ik voelde het bloed door mijn aderen gaan. Ik probeerde mezelf af te leiden door naar de anderen te luisteren, dat mislukte. Iets in mij gaf aan dat het nu tijd was. Tijd om mijn passie toe te laten en er hier en nu over te vertellen. Iets was z'n weg naar buiten aan het vinden. Dus ik stond op, liep naar voren en vertelde over MIJN PASSIE. Mijn passie om mezelf altijd beter te maken. Beter of anders dan ik gisteren was. Mijn passie om mensen die op X moment in mijn leven zijn, altijd aan te zetten tot beter worden of anders laten denken en doen dan dat ze op dit moment zijn of gisteren waren. Ik geloof dat mensen meer potentie in zich hebben dan dat ze laten zien of gebruiken. Ze houden zich klein, denken dat ze zonder kansen zijn, gedragen zich zo en blijven maar in dat zelfde cirkeltje ronddraaien. Als klein meisje was ik de enige met rood haar in mijn gezin. Ik werd gepest op school, ik voelde me niet begrepen thuis en had me zelfs bedacht dat mijn ouders 's nachts mijn haren kwamen verven. Ik voelde me altijd anders dan de anderen, zelden had ik het idee dat ik er echt bij hoorde. Dat is iets wat ik zelf had bedacht. Dus heb ik me er zelf ook weer 'uit kunnen denken' en vooral 'uit kunnen doen'. Ik heb zelf besloten dat ik pas, Ik heb zelf geregeld dat ik erbij hoor. Want ik hoor namelijk bij mezelf. Net zoals jij bij jou hoort. Dat vertrouwen geeft me zo'n kracht, en zo'n energie. Daar kan ik werelden mee verzetten. Wat heeft dit nu met LinkedIn, met jezelf zichtbaarder maken of met ondernemerschap te maken? Door meer vertrouwen in je eigen kunnen en kracht te hebben, word je een betere ondernemer, weet je beter hoe je zichtbaar wil zijn, voel je meteen wat bij jou past of niet, gedraag je je meer als jezelf, gaat de deur naar mogelijkheden open, word je door jezelf volwaardig ontvangen, straal je positieve innerlijke zekerheid uit, en willen mensen zaken met je doen. Werken aan jezelf = werken aan je business. Rock your own world first 💃 Josine PS. Heb je wensen over je eigen zichtbaarheid en heb je geen idee hoe je dat zou kunnen aanpakken? Laten we sparren tijdens een PEPtalk die gaat over de eerste P van de route van de 7 P's volgens de S.E.X.Y.* methode 💃 = jouw persoonlijke kracht. Je investering in deze PEPtalk is €65 ex btw, je gaat namelijk meteen aan het werk hè, want To THINK differently you first need to ACT differently. Calvin Strachan heeft daar een toffe video over op LinkedIn. Be brave! ❤️🙏 #silentrebel

10 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page