top of page
  • Foto van schrijverJosine

Een paar eye-openers 👀 over content delen op LinkedIn

pak deze tips mee en gebruik ze meteen.>> Deel je op dit moment content op LinkedIn en wil je jezelf verbeteren? >> Wil je meer bereik hebben, meer likes, meer interactie? En hoef je niet perse een totale LinkedIn nerd worden? Dan zouden deze tips zomaar iets voor jou kunnen zijn.

Zeven Lifehacks over content delen op LinkedIn: 👉 3 tips over je wat je zelf kunt doen

  1. Focus eerst en vooral gewoon op het maken van goede content die gericht is op de groep mensen die je op LinkedIn wil bereiken.

  2. Wees zelf actief op LinkedIn; interacteer met anderen. Like hun bericht, reageer erop of stuur een chatbericht. Verbinding maken is nog steeds mensenwerk, ook al zit er een algoritme achter.

  3. Een goed ingevuld profiel en een groot netwerk helpen om meer zichtbaarheid te krijgen. Zorg dat je er goed op staat, dat je uitstraling klopt met wie je bent en dat content op je profiel hebt staan. Maak je netwerk groter en link regelmatig met anderen. LinkedIn is ook gewoon een database met een zoekfunctie ;-).


👉 4 tips over wat je (niet) te doen met je bericht of post

  1. De eerste 2 à 3 uur nadat je een LinkedIn bericht hebt gepost, zijn het meest cruciaal. Je wil binnen deze eerste uren likes genereren of een reactie van je doelgroep. En nee, ik bedoel niet die duim van een groep mensen die standaard al jouw berichten liken (de zogenaamde "engagement pods"). Ik bedoel gewoon eerlijke duimen van mensen die echt interesse hebben in wat jij deelt.

  2. Ga je post niet aanpassen in het eerste uur dat-ie live staat. Je geeft LinkedIn dan een reden om te denken dat je spam maakt en daarvoor word je gestraft = je krijgt minder bereik. Dus als je mensen wil taggen in je bericht, dan kan dat dus niet via een tool, dat dien je rechtstreeks op LinkedIn te doen.

  3. Maak een post interessant door een knallende intro-zin die triggert, gevolgd door een langere interessante tekst, aangevuld door een document of video. Zo blijven mensen langer bij je bericht 'hangen'. Het klikken op de See More.... of Meer weergeven link, levert ook extra punten op. > en dan heb je ook meteen punt 1 opgelost.

  4. Een polletje hier en daar helpt ook. Overdrijf echter niet met je vragerij, het kan natuurlijk ook tegen je werken.


Veel plezier met het toepassen!

Rock your LinkedIn world 💃 Josine PS. Geen zin om dit allemaal zelf te doen? Je snapt dat je meer zichtbaarheid en vooral vindbaarheid krijgt door content te delen, maar ja je wil gewoon je bedrijf voeren. Je hebt best wel ideeën over content maar ook daar heb je echt geen tijd en/of zin voor om dat zelf te doen. Laat het dan gewoon over aan een professional. Ik maak een plan en creëer content. We overleggen aan wie je berichten gericht zijn en wat je wil, we beslissen over beeldmateriaal en ik ga gefundeerd en gestructureerd aan de slag. Ik meet al mijn berichten, waarvan je een maandelijks overzicht krijgt. Zo zie je meteen of en welke berichten resultaat hebben en of je zichtbaarheid groeit. Interesse? Stuur me dan een bericht en laten we praten over wat ik voor je kan betekenen? Josine - 06-54671054

Take care! ❤️🙏

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page