top of page
  • Foto van schrijverJosine

Don't be afraid of being different

Be afraid of being the same as everybody else

Anders zijn. Opgroeiende al tiener is het moeilijk om anders te zijn. Je zag het toen, je ziet het nu. Tienermeisjes lijken op elkaar. Lang stijl haar. Midden scheiding. Wijd zwart T-shirt. Skinny jeans. Merkgympen. Liever niet opvallen dan wel. Liever hetzelfde zijn als de ander, dan erboven uitsteken. Liever niet zelf nadenken, dan wel en dan uitgelachen worden. Soms neem je dit je hele leven mee. Je past je zo aan, aan je omgeving dat het je zelf niet meer opvalt. Je praat zoals anderen. Doet dezelfde dingen. Ik heb dat nooit goed gekund. Hetzelfde doen wat anderen doen. Denken zoals anderen denken. Ik val altijd door de mand. Bij mezelf. Ik word er onbestemd van. Ont-hand. Bezig zijn met wat anderen doen, hoe ze het aanpakken, wat ze schrijven. Je bent drukker met hun verhaal dan met dat van jou. Je vergeet om naar jezelf te kijken. Om naar binnen te gaan. Om dat gesprek met jezelf aan te gaan. Waar sta ik voor? Wat wil ik delen met de wereld? Waarin zit mijn bijdrage? Wat is belangrijk voor mij? Wat is mijn intentie met dit bericht? Vind ik het goed, ook al raak ik maar één persoon?

Daarom lieve stoere eigen-wijze ondernemer: this week: Go all in with a beast mode mentality and make shit happen! 💃 Josine


PS. Voel je dat je dat verschil wil maken? Merk je dat je klaar bent met naar anderen kijken? Kriebelt het, jeukt het en is het niet meer weg te krabben? Tijd om er aandacht aan te besteden. Tijd om met jezelf en je profilering aan de slag te gaan. Plan die gratis PEPtalk met me. Let's talk about it.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page