top of page
  • Foto van schrijverJosine

Don't be a lady, be a legend.


Be a legend.

Marjolein is directeur en eigenaresse van een accountantskantoor. Ze heeft 8 medewerkers en dat worden er binnenkort 11, want Marjolein gaat uitbreiden.

Om mensen te werven heeft ze een plan bedacht.

Ze heeft op de website een apart onderdeel gemaakt dat alleen maar gaat over 'Werken bij... ' Marjolein wil dat aankomende werknemers een goed beeld krijgen van het bedrijf en dat ze meteen kunnen zien of zij bij haar bedrijf zouden passen.

Er staan verhalen op van de huidige medewerkers, haar eigen verhaal staat erop en ook de vacatures van mensen die ze zoeken. Daar wordt veel tijd en moeite in gestopt.

Zo wilde Marjolein ook een nieuw LinkedIn profiel laten maken.

Een profiel dat past in de tijd van nu en bij haar manier van denken en werken.

* Een profiel dat niet meer zegt wat ze doet, want haar werkervaring staat erop.

* Ook geen profiel wat zegt wat ze kan, want haar opleidingen staan ook vermeld.


Wel een profiel dat aangeeft wat voor mens Marjolein is, hoe ze denkt, waar haar passie voor haar vak vandaan komt, hoe ze leidinggeeft, hoe haar bedrijf is opgebouwd en wat ze denkt over het vak van accountancy.

Hierdoor laat Marjolein je even bij haar binnenkijken.

En weet je bijna direct of je met Marjolein zou willen samenwerken.

Als klant of als medewerker.


In de afgelopen jaren heb ik al heel wat S.E.X.Y.*LinkedIn Profielen mogen schrijven.

Voor directeuren, voor bedrijfseigenaren, voor coaches, voor financiële mensen. En ook voor restauranteigenaren en advocaten.

Deze mensen hebben allemaal gemeen dat ze het belang van LinkedIn snappen. Dat ze door hebben dat ze online opgezocht worden. Dat er naar hun gekeken wordt.

Wat ze ook snappen, is dat LinkedIn er is om te verbinden, te informeren en te inspireren. Dat juist een stukje diepgang en het delen van de manier waarop je dingen doet en je denkwijzen zorgt voor echte connecties en positieve opbouw van je netwerk.

Zo gauw je doorhebt wat de toegevoegde waarde is van LinkedIn, snap je ook waarom je wil dat je profiel dat uitstraalt wie je bent, in plaats van wat je allemaal kunt.

Rock your LinkedIn world 💃

Josine


PS. Zin in zo'n S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel? Plan me dan eens in voor een PEPtalk door een mail te sturen naar mail@josinevandenobelen.com. Ff online kennismaken en praten over wat jij wil en wat ik daarin kan betekenen voor je.❤️🙏

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page