top of page
  • Foto van schrijverJosine

Don't adapt the energy in the room.


Influence the energy in the room.

Wordt door Google Translate vertaald als: "Pas je niet aan de energie in de kamer aan. Beïnvloed de energie in de kamer." I like! 😍 De energie kunnen aanpassen. Bepalen wat de energie wordt. Beslissen over de energie. Ik vind dat spannend en leuk. Hier kan ik mee spelen. Daar doe ik vaak mijn best voor. En toch was ik het even kwijt. Je kunt er nu minder mee doen - besliste ik. Omdat er weinig ruimtes zijn waar ik naar toe ga - dacht ik. Totdat mijn lieve stoere man iets deed - en nu weet ik het voor altijd. Mijn man zette zaterdag een oude motor in de huiskamer. Dat deden wij al een keer eerder. En dat voelt een partij goed! Daar staat een stuk historie, een partij mooi te zijn. Niet normaal. We zitten erop. Manlief poets 'm. We dromen er heerlijk mee weg.

Die Reg Allen, die Triumph die weet precies hoe hij de sfeer in de kamer moet beïnvloeden. "He owns tha room" zei dochterlief. En dat voel je heel goed. Zoals ik zei: nu weet ik het voor altijd.

🙏 Je hebt altijd invloed op de energie in elke ruimte. Jij beslist wat de ruimte is. De ruimte kan het Zoom-overleg zijn, waar je bij zit. Het telefoongesprek wat je voert. De berichten die je op social media zet. De expertise die je wil uitstralen. Jij beslist hoe je het wil beïnvloeden. Met enthousiasme en positiviteit. Met teleurstelling en passiviteit. Met deelname en betrokkenheid. Jij beïnvloedt elke ruimte. Denk nooit dat je dit niet doet. Daarmee doe je jezelf te kort. Dat is zonde. Dus OWN it. Own the room & influence it with your good stuff. Liefs! XO Mindset is what seperates us from the rest.💃 Josine PS. Voel je dat? Voel je dat je meer invloed hebt, dan dat je nu laat gelden? En zou je erachter willen komen hoe je dat online kunt uiten? Plan dan een keer jouw eerste gratis PEPtalk (mail@josinevandenobelen.com). Ik ben heel benieuwd naar je energie en dat wat je wil uitstralen. ❤️🙏

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page