top of page
  • Foto van schrijverJosine

Dingen worden niet eenvoudiger- jij wordt sterker

Fired up! Ready to go! 🙏❤️Je wordt niet alleen sterker,

Jij wordt ook slimmer, blijer, mooier, sexier… als je aan jezelf blijft werken. 


Vandaag 2 tips om aan te werken. 1️⃣ Omarm je individualiteit

Zelfvertrouwen is een keuze en een mentaliteit. Een onbreekbaar geloof in jezelf bereiken, begint met weten wat jou uniek maakt.


Ik was vroeger verlegen, heel onzeker en voelde me onveilig.


Waarom had ik dat rode haar, waarom werd ik gepest, waarom voelde ik geen support? Ik kan er lang over praten en kort.


De korte versie is, ik heb er vrede mee gemaakt, ik heb mezelf en anderen vergeven, ik support mezelf en heb fijne, goede mensen om me heen.


De lange versie, die bestaat niet meer. 


2️⃣ Laat je voeden door je doel 


Vind je Poolster; weet waarom je doet wat je doet, waar je energie van krijgt.


Laat jouw Poolster zo sterk zijn, dat dit je motiveert om elke dag op te staan en het te doen. Zorg voor een doel dat je raakt. 


Mijn Poolster wordt jaarlijks (soms dagelijks) duidelijker en helderder. Sommige mensen vinden ‘m snel, anderen zoeken wat langer. Ik kom elke dag dichterbij.


Werken aan je eigen doelen in je leven, je werk, is je grootste goed.


Het helpt je te definiëren- wat je leuk vindt,- wat je niet meer wil,- wat je zeker wel wil doen. 

Het geeft je richting.

Het geeft je motivatie.

Het geeft je dé reden om te leven.


En het geeft je elk jaar je beste jaar EVER 🙏❤️


Oh Yes, You Can! 


Liefs,

Josine 💃


 


PS. Ik kan je op 3 manieren helpen.


1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates. Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts. ➜ Yes, ik wil die 5-daagse LinkedIn Content Templates ontvangen.2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl, heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt en nog nooit eerder een PEPtalk hebt gehad of klant bent geweest.3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter. Stuur me een e-mail.


5 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page