top of page
  • Foto van schrijverJosine

De onmetelijke kracht van innerlijk kracht

Today I choose courage over comfort 🙏❤️

📝 Innerlijke kracht overwint uiterlijke uitdagingen 👏


✍️Ga door, laat niets je tegenhouden!!🎯Innerlijke kracht is het vermogen om tegenslag met moed, veerkracht en optimisme het hoofd te bieden. Het is niet iets waarmee je geboren wordt. Het is iets dat je kunt ontwikkelen door oefening en ervaring.😊🎯Uiterlijke uitdagingen zijn die obstakels en moeilijkheden die je tegenkomt in je persoonlijke en professionele leven. Ze kunnen fysiek, mentaal, emotioneel of sociaal zijn. Ze kunnen je grenzen testen en je uit je comfortzones duwen.🎯Innerlijke kracht en uiterlijke uitdagingen zijn met elkaar verbonden.


Hoe meer je met uiterlijke uitdagingen wordt geconfronteerd, hoe meer je innerlijke kracht groeit. Hoe meer je innerlijke kracht groeit, hoe beter je uiterlijke uitdagingen kunt overwinnen.🎯Innerlijke kracht helpt je om door te gaan als het moeilijk wordt. Het geeft je het vertrouwen om je doelen en dromen na te streven, zelfs als ze onmogelijk lijken.

Het helpt je ook om te gaan met stress, angst en teleurstelling.🎯Om innerlijke kracht te cultiveren, is een positieve instelling cruciaal, dankbaarheid en waardering beoefenen, steun van anderen zoeken, leren van je mislukkingen en je successen vieren.

Daarbij hoort ook, regelmatig uitdagingen aangaan en uit je comfortzone stappen. Kleine beetjes helpen elke dag.👉 Stel jezelf als doel om je elke dag goed te voelen en streef ernaar om dit dagelijks te behalen.


Maak een lijst van acties die nodig zijn om je goed te voelen, en voer ze DIRECT uit op het moment dat je je niet goed voelt.


Bemerk na de eerste keer al, dat deze verandering precies is wat je nodig hebt om je innerlijke kracht te laten groeien.Wat innerlijke kracht te maken heeft met LinkedIn?


ALLES


 

Heeft deze blog je geholpen?


Als dat zo is...


1. stuur deze nieuwsbrief dan door naar 1 vriend/in waarvan je weet dat -ie meer klanten kan gebruiken en een betere en meer zichtbaarheid op LinkedIn.


2. stuur me een bericht en laat me weten wat je ervan denkt. (mail@josinevandenobelen.com)


 

PS. Ik kan je op 3 manieren helpen.


#1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates.


Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts.
#2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt.#3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter


Stuur me een e-mail.


 

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om te lezen!

Hou je goed!Josine 💃

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page