top of page
  • Foto van schrijverJosine

Boven je stand connecten op LinkedIn? DOEN!

Connect - Inspire - Support🙏❤️
Paar weken geleden sprak ik een jonge ondernemer, die ook nog studeert.


(Om je een voorstelling te maken, jongeman 25 jaar - 5 jaar ondernemer als HBO-Universitair huiswerkbegeleider en nee, dat begeleiden doet hij niet meer zelf, daar heeft hij zijn studenten voor)


Hij vroeg zich af wat de meerwaarde voor hem zou zijn, als hij op LinkedIn zou posten.


Wat zou hij dan kunnen posten

en met wie zou hij kunnen linken.


De dromen van deze jongeman zijn groot,

zijn stappen en gedachten ook.


Dit was het advies dat ik hem gaf:


Wees zelf altijd van meerwaarde (ook op LinkedIn)


Wanneer je inhoudelijk post over je vakgebied en/ of over datgene waar je doorheen gaat, dan heb je 100% meerwaarde.


Er zijn altijd mensen die zich met je kunnen identificeren of iets van je kunnen leren. Schrijf met de gedachte: al raak ik maar 1 persoon met mijn post.


Maak connecties boven je stand (ook op LinkedIn)


Wanneer ik op een boekpresentatie ben, of ik ga speciaal naar iemand luisteren, dan zorg ik er altijd voor dat ik met die persoon op de foto ga, dat ik een vet gemeend compliment geef en dat ik een indruk maak.


Ik heb mezelf ooit die opdracht gegeven.

Keispannend en het lukt me, omdat ik altijd aan mijn buurvrouw- man vraag of ze willen helpen.


Op de foto hierboven had ik het aan mijn kinderen gevraagd. Daarbij Joseph Oubelkas is een van de aardigste mensen die ik ooit heb ontmoet. Check zijn agenda en zorg dat je hem een keer hoort spreken. In-druk-wekkend!Juist op LinkedIn.


Deze jonge ondernemer vertelde me over René van der Zel, founder van XXL Nutrition.


Hoe hij onder de indruk was van deze man en de posts die hij plaatst.


Als test voor mezelf, ben ik me gaan voorstellen aan René, heb gevraagd of hij met me wil linken en heb het verhaal van de jonge ondernemer verteld.


Hij linkte met me.


Meteen.


René heeft 50.691 volgers… and counting.


Hij stuurde mij een persoonlijke boodschap terug, bedankte me voor het verhaal en wenste mee een fijne avond.


Natuurlijk kon ik het niet laten om mijn jonge gesprekspartner hiervan op de hoogte te stellen. Het duurde 3 dagen.


Toen heeft hij ook de knoop doorgehakt, heeft René van de Zel opgezocht, en hem uitgenodigd.


Wat je dient te weten:


Alle CEO’s, CFO’s en andere belangrijke en bekende mensen zijn eigenaar van hun eigen LinkedIn profiel.


Daar waar assistenten de e-mails opvangen,

hun whatapp’s voor hun rekening nemen,

daar regelen ze allen zelf hun eigen LinkedIn contacten, tijdlijn en reacties op die tijdlijn.


Niet allemaal zo enthousiast als René.


En toch… zeer de moeite waar om boven je stand te connecten op LinkedIn

Dat kun jij ook!


Wie ga je vandaag nog uitnodigen?!


Liefs,

Josine💃 


PS. Ik kan je nog meer helpen.


#1.De 5-daagse LinkedIn Content Templates. Over 5 dagen verdeeld, ontvang je 5 templates die je meteen kunt inzetten voor jouw dagelijkse succesvolle LinkedIn posts. ➜ Yes, ik wil die 5-daagse LinkedIn Content Templates ontvangen.#2. Voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl, heb ik:


de PEPtalk --> de PEPtalk is gratis als je deze nieuwsbrief ontvangt en nog nooit eerder een PEPtalk hebt gehad of klant bent geweest.#3.Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn. Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter. Stuur me een e-mail.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page