top of page
  • Foto van schrijverJosine

7x eigen-wijze reden waarom je dit webinar wil volgen


En jij beslist uiteraard zelf wat je doet


Want daar ben je slim en eigen-wijs genoeg voor! Ik heb een soort van haat/ liefde verhouding met webinars. De haat is dat IK het moet doen. Ik en mijn kennis zijn de basis van mijn webinars, dus ik sta dan op de voorgrond. Ik ben de basis van dit webinar, ik bedenk het, ik voer het uit en ik sta weer op dat podium. Telkens 'moet' ik weer die drempel over. De drempel van: 😏 'durf-ik-dat-wel' - ondanks dat ik het al vaker gedaan heb, 🙄 'vindt-men-het-wel-interessant' - ondanks dat er al vele deelnemers zijn geweest, 😔 'ben-ik-wel-goed-genoeg'- terwijl ik heel veel toffe en enthousiaste complimenten krijg. 🙏❤️ En de drempel van 😬 'waarom-moet-ik-dit-zo-nodig' - en dat is omdat ik juist een droom heb om mensen te helpen hun podium te pakken, te leren hoe ze dat doen en dit te laten zien zodat ook zij weer anderen kunnen inspireren met wat zij doen. Dat dus.

Daarom 7x een reden om dit webinar te volgen 👉LinkedIn voor Introverte Ondernemers 2.0 1️⃣ Mijn enthousiasme Als eenmaal het georganiseer achter de rug is, de presentatie staat... haha, dan zie je mijn enthousiasme tijdens het webinar stromen. Maar... PAS OP! Jij wordt aangestoken door mijn enthousiasme. Je lacht en weet precies wat je te doen staat, je ziet het ondernemersleven weer zitten en je hart maakt blije sprongen.

2️⃣ Het woord S.E.X.Y.* triggert je I know. Het is zo'n gek woord. Je hebt er altijd een gedachte bij. Het maakt iets in je los. Je wil er meer van weten. En dat is precies wat ik je uitleg in dit webinar. Want met dit de uitvoering van waar dit woord voor staat, maak jij het verschil in jouw business.

3️⃣ Je wil jezelf op de eerste plaats zetten Je droomt er al zolang van. Je wil anderen inspireren, iets leren, helpen. Tot nu toe ging het om mensen in je omgeving, mensen aan wie je leiding geeft, met wie je samenwerkt. En je wil meer, verder. Het online podium lonkt en je gaat er nu gehoor aan geven door dit webinar te volgen. Dit is je eerste stap!

4️⃣ Je wil stoppen met jezelf te vergelijken Je wil het niet en toch doe je het: kijken naar hoe anderen het doen. Lezen wat ze schrijven, wat ze delen op hun tijdlijnen. Terwijl het enige echte wat je wil, is je zelf laten zien. Jouw gedachten, jouw ideeën, dat wat jij belangrijk vindt. Je wil je eigen stem vinden en laten horen. Dit webinar maakt je wakker om dat te doen wat voor jou belangrijk is.

5️⃣ Je zoekt FOCUS Je werk is druk. Je hebt maar zoveel tijd. Om je 'overgebleven' tijd te besteden op social media is niet je ding. Met LinkedIn hoeft dat niet. Met beperkte moeite doch gefocust, kun je een heel veel bereiken. Je kunt nieuwe contacten leggen, bestaande contact onderhouden en laten zien dat je expert bent in 30 minuten per dag. Ik vertel het je in het webinar.

6️⃣ Het gaat niet alleen over LinkedIn LinkedIn is een hulpmiddel. Het gaat ook over je persoonlijke ontwikkeling, over het oprekken van je comfortzone, over hoe ver wil je gaan of hoe ver je durft te gaan om jezelf (en je bedrijf) op de voorgrond te zetten. Spannend hè!? 7️⃣ Je wil je aantrekkelijk voelen Je wil begeerlijk zijn, interessant bevonden worden, je wil aandacht krijgen voor dat wat je te vertellen hebt. Voordat mensen naar je luisteren en iets van jou willen, dien je eerst door die eerste indruk heen te komen. En in dit geval: de eerste online indruk. 2.6 Seconden waarin mensen beslissen of ze jouw profiel verder bekijken... of niet. Geven ze je het voordeel van de twijfel, dan wil je ook stap 2 maken: aantrekkelijk blijven. Let's do this! Let's Rock your LinkedIn world 💃 Josine


PS. Handig is het natuurlijk om een link te hebben naar dit webinar: LinkedIn voor Introverte Ondernemers 2.0. Ik geef ze deze aankomende week op 13, 14, 16 september 2021.

Ben jij erbij?


Ik zie je binnenkort hè!? ❤️🙏

18 weergaven0 opmerkingen

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page