top of page
  • Foto van schrijverJosine

2 dingen die je jezelf afvraagt voordat je op 'plaatsen' klikt2 dingen die je jezelf afvraagt voordat je op 'plaatsen' klikt.

1. Wat wil je dat je lezers doen? Als je een betrokken publiek wilt opbouwen, zorg dan dat elke post aanzet tot actie. - aanmelding voor je nieuwsbrief - het invullen van een formulier - een vraag beantwoorden - bezoek aan je website - een gesprek plannen - PB krijgen - reactie Terwijl ik in 2015 mijn eerste publiek opbouwde, maakte ik motiverende berichten, die ervoor zorgden dat - mensen mij zagen als hun cheerleader, - ze steeds terugkwamen voor meer en - Persoonlijke Berichten stuurden. In andere periodes maakte ik berichten die makkelijk zijn om op te reageren. Zo komen gesprekken online op gang en zorgt er meteen voor dat mensen terug blijven komen. Kies dus een doel. Lees dan nu je bericht terug met jouw doel in gedachten. Zou dit bericht je aanzetten tot actie? 2. Waarom zouden ze jouw bericht lezen? Veel berichten die ik zie, geven je 0 redenen om te lezen. Ze spreken je niet aan, hebben alleen over zichzelf, of ze schrijven over een nieuwe, coole tool of programma dat ze hebben ontwikkeld, waar je niets van snapt. Want je lezer wil graag weten wat je voor hun doet. 💃 Ze geven om de transformatie, hun transformatie💃 Denk dus na over de onderwerpen waarover jouw ideale klant wil lezen. Of beter nog, vraag het ze. Doe eens brutaal... Je zult groeien. XO Josine 💃 Wat staat er nog op jouw pre-post checklist? 

PS. Als je hulp nodig hebt, ik kan je op 3 manieren helpen.


#1. Ik heb een gratis 5-daagse LinkedIn content template met voorbeelden en motivatie, waarmee je meteen aan de slag kan. ➜ Oké, laat maar eens zien, Josine.


#2. Plan een PEPtalk in en we bespreken wat je nodig hebt en wat ik voor je kan doen. Ideaal voor ondernemers die LinkedIn willen gebruiken om er leads uit te krijgen, hun netwerk willen groeien en willen bouwen aan een eigen stijl.


#3. Laat mij voor jou en voor jouw bedrijf content schrijven voor LinkedIn.

Ik heb de ervaring, ik hou van schrijven en na ons gesprek, weet ik wat je doelgroep van jou wil lezen. #ghostwiter Stuur me een e-mail.


 

Fijn dat je tot en met het einde hebt gelezen, dank je wel kanjer 🙏!


Maak je week fantastisch!


Tot volgende week weer.


Josine 💃

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page