top of page
IMG_7729_edited.jpg

22 dagen content templates

Wil jij in 4 weken een content strategie voor LinkedIn leren die je moeiteloos keer op keer kunt herhalen?

Je weet dat wekelijks posten op LinkedIn nodig is. Maar de mogelijkheden zijn zo overweldigend dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met het posten op LinkedIn en de voordelen ervaren

Terwijl je alle handvaten krijgt om het in jouw eigen tempo eigen te maken

Heb je last van poststress, uitstelgedrag, geen energie en wil je nu starten met LinkedIN?

Wat als ik je vertel dat je op een gemakkelijke, leuke en lichte manier consistent kunt posten zonder dat het je moeite kost? 

Dit is namelijk mogelijk, te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je zien hoe jij dit precies kunt realiseren

De 22 daagse content strategie helpt je om consistent te posten op LinkedIn

Ik ben Josine van de Nobelen

Sinds 2015 hou ik me intensief met LinkedIn bezig. Vijf jaar lang heb ik elke werkdag berichten gepost en zo een groot publiek opgebouwd.

Omdat ik introvert ben en ik mijn energie moet bewaken is online netwerken het antwoord voor mij en LinkedIn hét platform voor mij. En voor iedereen die met beslissingmakers te maken wil hebben. 

Schrijven voor LinkedIn, netwerken en ook leads eruit halen werkt anders dan op Instagram of Facebook en is anders dan bloggen. Wi je succes met je posts, focus je dan op deze manier van content maken. 

IMG_1177.jpeg

01

Duidelijke uitleg

Ik neem je stap voor stap aan de hand mee door gebruik te maken van kant en klare templates 

02

Toegankelijk

Iedereen mag op een toegankelijke manier kennis maken met LinkedIn en de voordelen ervan ervaren

03

Geschikt voor iedereen

Iedereen kan het, je hoeft niet uren te broeden op teksten. Ik leg je uit hoe je dit aan kunt pakken en waarover je kunt vertellen

Jouw LinkedIn reis start met...

Mini_NobelA left.png
Mini_NobelA left.png
Mini_NobelA left.png
Mini_NobelA left.png

1. Het gaan doen! 

We gaan samen aan de slag. Want stilzitten en informatie op doen daar komen we niet verder mee. We gaan dus ook daadwerkelijk aan de slag. 

2. Jezelf openstellen

Je gaat dingen over jezelf vertellen in de posts. Maar jij bepaald wat je deelt en ik neem je aan de hand mee hoe je dit op een leuke manier kunt doen, zonder dat het echt persoonlijk wordt. 

Jij bepaald wat je deelt!

3. Een liefde volle schop onder je kont

Met de juiste leraar haal je meer uit je content templates. Naast het leren van onderwerpen waar je over kunt schrijven, ga je ook leren over hoe je dit vorm geeft en krijg je van mij in elke mail een zetje in de juiste richting. 

4. Het de tijd geven

Het duurt even voordat je het posten eigen gemaakt hebt en dit volledig onder de knie hebt. Na de eerste template kun je denken dat het misschien niets voor jou is, probeer het dan toch nog een kans te geven. Probeer iets anders of stuur me een berichtje als ik je verder kan helpen hiermee.

Je verbetert je LinkedIn skills, snel een bericht maken en efficiënt werken in korte tijd. Hierdoor voel je je zelfverzekerder, gaat het posten je gemakkelijk af en kun je klanten aan gaan trekken via LinkedIn

Master Your Online Flow (1).png

Totale waarde: €49,95  Vandaag slechts: €39,95 

Aan de slag 22 daagse content templates

Dit is alles wat je krijgt:

- 22 templates voor elke werkdag van de week

- Simpele handvatten om de inhoud van je bericht te bepalen

- Voorbeelden uit de praktijk

Content plaatsen op LinkedIn is een toegankelijke en simpele manier om je verkopen een boost te geven, zodat je meer klanten kunt aanspreken

Als je consistent post op LinkedIn spreek je je doelgroep aan. Niet alleen met de content die je schrijft maar ook omdat ze jou beter leren kennen. Zodra klanten je goed genoeg kennen zijn ze bereid om iets bij je te kopen. Je wordt aan de hand meegenomen dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het ingewikkeld wordt. We houden het graag simpel én vooral, leuk! 

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer klanten

bottom of page